El pacient agitat d’edat avançada

ancianos-delincuencia-urbana

No és estrany que ens trobem, en l’entorn de les urgències, pacients que pateixin quadres d’agitació psicomotriu, que en ocasions poden arribar a l’auto i/o hetero agressivitat. Cal saber reconèixer el pacient amb agitació. Tan important és el maneig de l’agitació, com  esbrinar les causes tractables que la provoquen.

Jornada d’actualització

Per tal d’aprofundir en aquests coneixements, en una iniciativa conjunta del Col·legi Oficial de Metges de Girona, el Departament de Salut de la Generalitat i el Servei Català de la Salut, es va dur a terme el passat 15 de febrer a Girona una jornada d’actualització sobre l’atenció al pacient agitat.

Col·laboració i divulgació científica

Com a geriatre i urgentòloga, vaig tenir la satisfacció de col·laborar activament en aquesta interessant iniciativa exposant en una ponència els aspectes diferencials del pacient agitat ancià. Seguint amb els objectius del projecte Urgem de divulgació científica, he preparat un resum de la xerrada en format Padlet.  També teniu l’accés a la ponència complerta

Una Padlet ??

Una Padlet és un tipus d’infografia col·laborativa que funciona com una  pissarra electrònica. A diferència d’una infografia habitual, posant-vos a sobre de cada una de les imatges que conté, les podreu veure a pantalla complerta i descarregar-les per separat al vostre dispositiu si ho creieu indicat.

https://padlet.com/lrpmor/cubh2y80ies7

Laura Robles Perea  –  urgem@urgem.cat  –

butlletí electrònic Urgem

Si vols rebre notificacions sobre els nous apunts que publiquem al blog, subscriu-te al butlletí electrònic Urgem

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Pràctica clínica i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *