Cateterització venosa ecoguiada: recerca d’evidències

A l’apunt del blog d’aquesta setmana tenim la col·laboració de la Laia Salleras, infermera d’urgències a l’Hospital de Figueres i actualment doctoranda a la Universitat de Girona.

La linea de recerca de la seva tesi doctoral estudia el tema de l’utilització de l’ecografia en la cateterització de vies venoses perifèriques per part d’infermeria als serveis d’urgències, un tema molt interessant pels professionals de la infermeria, novedós i de gran rellevància clínica.

En aquest apunt del blog la Laia ens presenta un resum de la seva publicació a la revista Enfermería Clínica, en la que a través d’una revisió de la literatura estudia l’efectivitat, la seguretat i la satisfacció en la cateterització perifèrica ecoguiada en relació a la tècnica habitual.

Download (PPTX, Unknown)

Moltes gràcies a la Laia Salleras per la seva col·laboració en el projecte Urgem.cat. En propers apunts del blog segur que podrem conèixer els seus successius projectes de recerca en aquest camp.

 

Bibliografia:

Salleras-Duran L, Fuentes-Pumarola C. Revisión bibliográfica sobre efectividad, complicaciones, satisfacción de los usuarios y profesionales en la cateterización periférica ecoguiada en relación con la técnica tradicional. Enferm Clin [Internet]. 2015 Jun 4 http://dx.doi.org/10.1016/j.enfcli.2015.04.002; Available from: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26051396

 

Laura Robles Perea

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Recerca i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *