Satisfacció del pacient a urgències: triatge i dolor

sala espera 1

A l’apunt del blog d’aquesta setmana tenim la col·laboració de l’Aurora Fontova, infermera d’urgències a l’Hospital de Figueres, i actualment Doctora per la Universitat de Girona.

El passat 18 maig de 2016, en el marc de la VI Jornada Científica de la Fundació Salut Empordà que es va celebrar a l’Hospital de Figueres, la nostra DUI-Doctora va exposar l’estudi que inicialment va presentar en el XIX Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados, a Cuenca al novembre de 2015.

Aquest estudi, que va formar part de la seva tesi doctoral, tracta el tema del triatge en els serveis d’urgències, que en el nostre àmbit es una de responsabilitat gestionada quasi exclusivament per infermeria i de vital rellevància pel bon funcionament dels serveis. En aquesta recerca es pretén estudiar si la satisfacció del pacient a urgències té relació amb el triatge i/o el dolor (presència, intensitat i control).

A continuació podeu llegir el pdf de la presentació:

Download (PDF, Unknown)

Moltes gràcies a l’Aurora Fontova per la seva col·laboració en el projecte Urgem.cat.

BIBLIOGRAFIA

Libro de ponencias. XIX Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados [Internet]. Instituto . Madrid: Unidad de Investigación en Cuidados de Salud (Investén-isciii); 2015. 623 p. Available from: http://www.isciii.es/ISCIII/es/contenidos/fd-el-instituto/fd-organizacion/fd-estructura-directiva/fd-subdireccion-general-servicios-aplicados-formacion-investigacion/fd-centros-unidades/fd-investen-isciii-2/docus/2015_XIX_encuentro_Investen_Cuenca.pdf

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Recerca i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *